Un român oferă familiei medicului erou cazare, transport și traducere pe toată durata spitalizării în Belgia

Un român oferă familiei medicului erou cazare, transport și traducere pe toată durata spitalizării în Belgia

Românii din diaspora se mobilizează pentru a-l ajuta pe medicul Cătălin Denciu care a intervenit pentru a-și salva pacienții si care se află acum în stare gravă, fiind transportat la Spitalul Militar ”Regina Astrid” din Belgia, de pe Aeroportul Otopeni, cu o aeronavă Tarom.

Belmondo Maximilian Bălașa s-a oferit să pună la dispoziție un apartament cu două camere în Belgia, aproape de spital, pentru familia eroului de la Piatra Neamț. S-a oferit inclusiv să îi ia de la aeroport, le ofere o mașină și să îi ajute cu traducerea.

ADVERTISING

Rog pe cei din Piatra Neamț care ii cunoaste familia eroului de la Piatra Neamț și care a ales sa înfrunte pericolul...

Posted by Belmondo Maximilian Balasa on Sunday, November 15, 2020

”Rog pe cei din Piatra Neamț care ii cunoaste familia eroului de la Piatra Neamț și care a ales sa înfrunte pericolul punând mai mult pret pe viețile semenilor decât pe a lui , sa ii pună in contact cu mine in cazul in care au nevoie de cazare.

Le pot pune un apartament la dispoziție cu 2 camere necondiționat pe toată durata șederii in Belgia . De asemenea ii pot lua de la aeroport, ajuta cu traducerea și pune la dispoziție o mașina pentru a se putea deplasa . Apartamentul se afla la nici 2 Km de spitalul unde este internat . Pot fi contactat la numărul meu de telefon 0032/486946467 sau la nr de telefon 0032/472065052 Jora Cecilia”, a scris acesta pe Facebook.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Gestul său nu a rămas fără ecou: însăși Ambasadorul României la Bruxelles (Andreea Păstârnac - n. red.) l-a contactat și l-a felicitat pentru inițiativă.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇