Un preot a fost șantajat cu poze compromițătoare ca să demisioneze

Un preot a fost șantajat cu poze compromițătoare ca să demisioneze

O femeie din judeţul Argeş a fost reţinută pentru că a şantajat un preot. Ea i-a cerut să demisioneze, ameninţându-l că publică imagini cu el şi cu o altă femeie, care nu este soţia lui.

Când părintele a refuzat, ea a făcut publice fotografiile.

”Din cercetări, s-a stabilit că, în cursul lunii iulie 2022, femeia în cauză ar fi ameninţat un bărbat cu privire la transmiterea în spaţiul public a unor imagini cu caracter compromiţător, în care persoana vătămată apărea împreună cu o altă femeie, dacă nu îşi va da demisia din funcţia pe care o deţinea. Ulterior, ameninţările au fost puse în aplicare, la scurt timp fiind publicate fotografiile în cauză”; au transmis, joi, oficiali ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

ADVERTISING

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că femeia are 51 de ani şi e o enoriaşă din comuna Băbana, nemulţumită de comportamentului preotului din localitate.

Femeia, care mergea la biserica unde slujeşte părintele, a obţinut imagini în care acesta apare la mare, alături de o femeie care nu este soţia sa, în ipostaze intime. Enoriaşa, care o cunoaşte pe preoteasă, i-a cerut părintelui să renunţe la funcţie, considerându-l nedemn să mai slujească. Pentru că acesta a refuzat, femeia a făcut publice fotografiile.

ADVERTISING

Urmează ca femeia să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇