Un polițist din Timiș a fost prins băut și drogat la volan, după ce a fost implicat într-un accident rutier

Un polițist din Timiș a fost prins băut și drogat la volan, după ce a fost implicat într-un accident rutier

Un poliţist local din comuna Dumbrăviţa de lângă Timişoara a fost prins băut şi drogat la volan, după ce a fost implicat într-un accident, joi, în faţa Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara.

Potrivit IPJ Timiş, bărbatul de 53 de ani a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam, iar la un moment dat a lovit o maşină, care în urma impactului a ajuns pe sensul opus de mers lovind o alta.

În urma impactului dintre autoturisme, au rezultat doar pagube materiale.

"În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 53 de ani avea o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool în aerul expirat. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest şi au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice", a transmis IPJTimiş.

ADVERTISING

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că bărbatul este poliţist local din comuna Dumbrăviţa de lângă Timişoara.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇