Un polițist de doar 34 de ani din Brașov a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

Un polițist de 34 de ani din Brașov, infectat cu Sars-Cov-2, a murit astăzi, anunță IPJ Brașov într-un comunicat de presă.

Acesta era, începînd din luna martie 2020 șef birou Investigații Criminale în cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov.

”Inspectoratul de Poliție Județean Brașov deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la data de 05 noiembrie 2020, a colegului nostru, subcomisar de poliție Ionuț HANGANU, în vârstă de 34 ani, din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov”, spun oficialii IPJ Brașov într-un comunicat de presă publicat pe site-ul instituției.

ADVERTISING

”Subcomisarul de poliție Ionuț HANGANU a absolvit Liceul Militar “Neagoe Basarab” Buzău în anul 2005, iar în anul 2010 a absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, fiind repartizat să își desfășoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în domeniul investigațiilor criminale”, se mai arată în comunicatul instituției.

Nu avea comorbidități

Potrivit colegului său, polițistul brașovean Marian Godină, aflat și el în izolare după confirmarea cu noul coronavirus, tânărul decedat nu avea alte comorbidități.

ADVERTISING

Condoleanțe familiei.PS Colegul nu avea nicio altă boală

Posted by Marian Godina on Thursday, November 5, 2020

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇