Un polițist din Bucureşti a fost lovit cu mașina intenționat de un șofer care a intrat ilegal în Parcul Tineretului (Foto)

Un polițist din Bucureşti a fost lovit cu mașina intenționat de un șofer care a intrat ilegal în Parcul Tineretului (Foto)

Un polițist local din Capitală a fost lovit intenționat de un șofer care intrase ilegal în Parcul Tineretului.

Incidentul a avut loc duminică, la prânz, conform unui comunicat al Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti.

Ieri, mai mulți cetăţeni au sesizat Poliţiei Locale prezenţa pe aleile parcului a mai multor autovehicule.

”Ajunşi, rapid, la faţa locului, agenţii P.L.M.B. au surprins o şoferiţă care tocmai îşi croia drum cu maşina, prin mulţime, spre una din ieşirile din parc. La solicitarea poliţiştilor locali de a se legitima, doamna a refuzat să-şi decline identitatea şi a susţinut, pe un ton arţăgos, că nu a văzut niciun indicator care să-i interzică accesul cu maşina în spațiul de agrement.

ADVERTISING

Mai mult, soţul – care se afla pe bancheta din spate - o îndemna pe aceasta să-i ignore pe poliţiştii locali, să închidă geamul şi să se pună în mişcare. Pentru că reacţia femeii nu l-a mulţumit, bărbatul a preluat iniţiativa: a dat-o la o parte, s-a urcat la volan, a pornit motorul şi a pus maşina în mişcare”, se arată în comunicatul poliției.

Ce spune polițistul lovit

Agentul agresat a povestit, conform sursei citate, că a fost lovit la picioare de bara mașinii, apoi a căzut pe capotă.

Agentul a mai povestit că, după lovitura încasată, conducătorul auto a încercat să-și mascheze fapta. ”A coborât și m-a acuzat să simulez, că m-am aruncat singur pe capotă”, a declarat polițiștul local. În urma incidentului, cei doi soți au fost legitimați de agenții D.G.P.L.C.M.B. și sancționați, fiecare pentru faptele comise.

ADVERTISING

Cei doi au fost amendați, în total, cu 4.600 de lei.

Pentru că a încălcat legea și a intrat cu mașina în parc, șoferița a primit o amendă de 4.000 de lei. La rândul său, soțul acesteia a fost sancționat contravențional cu suma de 600 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În plus, bărbatul urmează să fie cercetat de către lucrătorii Poliției Naționale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇