Un nou record de infectări cu Covid-19 în Marea Britanie - peste 60.000 în 24 de ore

Un nou record de infectări cu Covid-19 în Marea Britanie - peste 60.000 în 24 de ore

Marea Britanie a înregistrat 60.916 de noi contaminări în 24 de ore, cel mai mare număr de noi cazuri depistat până acum. 830 de persoane au murit, numărul total al deceselor ca urmare a infecţiei cu Covid-19 este de 76.305 în ţară, potrivit AFP.

Luni seară, premierul Boris Johnson a anunţat noua carantină totală în ţara care va rămâne aşa până la începutul lunii martie. 

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Anglia se reîntoarce la izolare totală, până la jumătatea lunii februarie

Guvernul încearcă să oprească răspândirea extrem de rapidă a noii tulpini a virusului "între 50 până la 70% mai contagioasă" decât cea pe care o cunoaşte lumea până acum. 

Restricțiile impuse sunt la fel de dure precum cele din martie 2020 și vor dura cel puțin până la jumătatea lunii februarie.

Britanicii vor putea ieși din casă doar pentru a merge la serviciu, în cazul în care lucrul online nu este posibil, pentru cumpărături esențiale, urgențe medicale și o dată pe zi pentru a face sport individual.

De asemenea, școlile vor fi închise și cursurile se vor ține doar online. De asemenea, toate magazinele neesențiale vor fi închise.

Spitalele din Marea Britanie se pregătesc pentru creșterea dramatică a cazurilor de COVID-19

Marea Britanie a aprobat vaccinul AstraZeneca, după un record îngrijorător de cazuri noi de COVID

Noul lockdown din Anglia va începe să fie ridicat abia din martie


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!