Un microbuz școlar a fost implicat într-un accident, în Bacău: 7 copii au ajuns la spital

Un microbuz școlar a fost implicat într-un accident, în Bacău: 7 copii au ajuns la spital

Şapte copii au fost răniți şi au fost transportaţi la spital în urma unui accident rutier produs între un microbuz şcolar şi un autoturism, pe drumul european 85, în localitatea Nicolae Bălcescu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu, a declarat că în microbuz se aflau 16 persoane – 3 adulţi şi 13 copii.

"În urma accidentului a rezultat o persoană încarcerată în autoturism, un bărbat în vârstă de 39 de ani. A fost extrasă conştientă din autoturism de către forţele de intervenţie şi a fost predată echipajului SMURD în vederea transportului la spital.

ADVERTISING

În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o persoană - cea încarcerată - şi un microbuz în care se aflau 16 persoane (3 adulţi şi 13 minori), din care 7 minori au fost transportaţi la spital cu ambulanţele SAJ, cu contuzii minore", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Nu a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, iar traficul rutier nu a fost blocat.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇