Un medic de la Fundeni a amenințat un șofer cu pistolul UPDATE Explicația: moment de panică pe fond de surmenaj

Un medic de la Fundeni a amenințat un șofer cu pistolul <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Explicația: moment de panică pe fond de surmenaj

Un medic de la Spitalul Fundeni a ameninţat un şofer cu pistolul, în urma unui conflict în trafic. În plus, a încercat să fugă, în momentul în care polițiștii au cerut să-i fie controlată maşina.

În interiorul autoturismului au fost găsite două pistoale airsoft şi o macetă.

”Astăzi, 3 iulie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 2, în urma unui conflict în trafic, ar fi fost ameninţat cu un pistol, de conducătorul altui vehicul, care a intrat, ulterior, în incinta unei instituţii medicale.

ADVERTISING

În urma verificărilor efectuate de poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, a fost identificată persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, angajat în cadrul unităţii respective (...) Cel în cauză a fost condus la sediul Secţiei 7 Poliţie pentru continuarea cercetărilor”, anunţă Poliţia Capitalei.

Surse apropiate anchetei afirmă că incidentul a avut loc pe Şoseaua Fundeni din Capitală, bărbatul care a ameninţat fiind Mihai Eftimie, medic primar în cadrul Spitalului Fundeni, Secţia Chirurgie Generală.

ADVERTISING

Explicaţia medicului

Medicul a recunoscut incidentul şi şi-a explicat atitudinea într-o postare pe Facebook.

369846958_10222854877111582_7730535786800166080_n
Foto: Facebook/Mihai Eftimie

”Regret profund escaladarea conflictului din trafic în care am fost implicat în această dimineaţă în drum spre locul de muncă.

Am considerat că şoferul reclamant mi-a pus viaţa în pericol prin comportamentul său imprudent, schimbând banda de circulaţie fără semnalizare şi efectuând alte şicane în trafic. M-am simţit ameninţat şi, într-un moment de panică, am ridicat pistolul airsoft, fără a-l îndrepta spre şofer, cu intenţia de a preveni alte incidente, nicidecum de a face rău”, scrie medicul Mihai Eftimie.

ADVERTISING

El subliniază că, deşi nimic nu justifică gestul său, pe care îl regretă sincer, acest eveniment a survenit şi pe fondul unui surmenaj.

”Colegii şi pacienţii mei pot confirma că nu am lipsit niciodată nemotivat de la muncă şi că activitatea mea profesională este impecabilă.

Sunt prezent zilnic în spital, de cele mai multe ori îmi văd pacienţii inclusiv în weekenduri, iar în ultimele zile mi-am continuat activitatea medicală, în ciuda unei crize de astm documentată. Am lucrat permanent, punând întotdeauna pacienţii pe primul loc, indiferent de starea mea”, relatează medicul.

Medicul adaugă că acest incident nu reflectă activitatea sa ca medic şi nici standardele morale şi profesionale ale Spitalului Fundeni.

”În afara spitalului, sunt un om şi, ca orice om, pot face greşeli. Voi continua să cooperez pe deplin cu autorităţile în cadrul investigaţiilor şi îmi asum responsabilitatea pentru acţiunile mele”, dă el asigurări.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇