Un manager a deschis focul într-un magazin din SUA și apoi s-a sinucis: 7 morți

Un manager a deschis focul într-un magazin din SUA și apoi s-a sinucis: 7 morți

7 persoane au murit şi altele au fost rănite, într-un atac armat care a avut loc într-un magazin Walmart din Chesapeake, în statul american Virginia.

Printre morți se află și bărbatul care a deschis focul și care s-a sinucis. Acesta ar fi chiar managerul magazinului, relatează Sky News.

„Poliția din Chesapeake confirmă un incident armat soldat cu decese la magazinul Walmart. Atacatorul este mort”, a scris Poliția pe Twitter.

Un angajat Walmart a declarat că suspectul, despre care spune că era manager, a intrat într-o încăpere a magazinului și a deschis focul.

ADVERTISING

"A fost unul dintre manageri. Din păcate, însă, am pierdut câțiva dintre colegii noștri, nu știu câți”, a scris angajatul pe Facebook.

O femeie a declarat că fratele ei, un angajat de 20 de ani, a fost împușcat la doar 10 minute după ce a ajuns la serviciu.

„Sunt absolut distrusă după acest atac în masă. Nu mă voi odihni până nu găsim soluții pentru a pune capăt acestei epidemii de violență cu arme din țara noastră, care a luat atâtea vieți”, a declarat senatorul Louise Lucas.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇