Un jandarm din Sibiu a murit din cauza COVID-19

Un jandarm din Sibiu a murit în urma infectării cu noul coronavirus. El a fost internat în 23 octombrie, dar evoluţia a fost nefavorabilă, având afectare pulmonară masivă.

Potrivit Prefecturii Sibiu, jandarmul avea 43 de ani.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Acesta a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secţia de boli infecţioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului şi resurselor disponibile pe secţie.

Evoluţia însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil", a arătat sursa citată.

Aproape 5.000 de cazuri în Sibiu

În judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei şi până în prezent au fost confirmate cu noul coronavirus 4.914 de persoane (dintre care 4. 632 de adulţi şi 282 de copii).

Dintre acestea, au fost vindecate 2.725 de persoane, iar 191 de persoane au decedat. Joi dimineaţă, erau spitalizate un număr de 290 de persoane, dintre care pe ATI 12 adulţi şi 2 minori.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Sibiu au fost confirmate 260 de persoane.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!