Un hotel s-a prăbușit în Germania UPDATE Un mort și opt persoane prinse sub dărâmături

Un hotel s-a prăbușit în Germania <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Un mort și opt persoane prinse sub dărâmături

Un hotel din landul german Renania-Palatinat (sud-vest) s-a prăbuşit parţial în noaptea de marţi spre miercuri, a declarat poliţia.

UPDATE – O persoană a murit, iar alte opt au fost prinse sub dărâmături. Pompierii au stabilit un contact cu unele dintre aceste persoane, anunţă într-un comunicat poliţia. Câteva persoane aflate sub dărâmături sunt grav rănite. Salvatori intervin pentru a îndepărta molozul.

Câţiva oameni au reuşit să părăsească singuri clădirea şi primesc îngrijiri de la serviciile de salvare şi consilieri”, a indicat poliţia.

Imagini de la faţa locului arată porţiuni ale clădirii cu mai multe etaje prăbuşite. Potrivit companiei publice de radio şi televiziune SWR, iniţial pompierii nu au putut să intre în clădire din cauza riscului de prăbuşire.

ADVERTISING

Clădirile învecinate au fost evacuate din cauza temerilor că imobilul s-ar putea prăbuşi în continuare. Deocamdată nu se cunoaşte cauza acestui accident, notează dpa.

Un întreg etaj al clădirii, situată în localitatea Kröv, la aproximativ 50 de kilometri est de Trier, în landul Renania-Palatinat, s-a surpat marţi seara, către ora locală 23.00 (miercuri, 0.00, ora României), dintr-un motiv încă necunoscut.

În total 14 persoane se aflau în hotel, iar cinci dintre ele au reuşit să iasă din clădire singure.

ADVERTISING

Aproximativ 250 de salvatori au fost trimişi sla faţa locului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇