Un copil în vârstă de doi ani din SUA și-a împușcat mortal mama, însărcinată în luna a opta

Un copil în vârstă de doi ani din SUA și-a împușcat mortal mama, însărcinată în luna a opta

Un copil în vârstă de doi ani şi-a ucis în mod accidental mama, însărcinată în opt luni, împuşcând-o în spate, în statul american Ohio, anunţă poliţia locală.

Laura Ilg, în vârstă de 31 de ani, a sunat după ajutor. Ea a spus că a fost împuşcată la domiciliu, de către fiul său, a declarat unor publicaţii locale comisarul David Smith, relatează AFP.

”Ea a spus că era în a 33 săptămână de sarcină şi că copilul ei, în vârstă de doi ani, a împuşcat-o în mod accidental în spate cu o armă de foc”, a declarat el.

ADVERTISING

În pofida unei intervenţii rapide a salvatorilor, tânăra a murit la spital, iar copilul cu care era însărcinată nu a putut fi salvat, a precizat şeful poliţiei.

Conştientă la sosirea poliţiştilor, ea le-a spus că fiul său a reuşit să pătrundă în camera părinţilor, de obicei închisă cu cheia, în timp ce ea spăla rufe, şi a început să se joace cu arma.

Poliţia a mai găsit un pistol de calibrul nouă milimetri pe masă şi alte două arme de foc încărcate.

Soţul victimei, care nu era prezent la momentul dramei, a declarat poliţiei că armele îi apaţin, potrivit presei locale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Această tragedie este ultima dintr-o lungă serie în Staele Unite, o ţară în care există 400 de milioane de arme de foc şi aproximativ 330 de milioane de locuitori.

În martie, o fată în vârstă de trei ani şi-a ucis în mod accidental sora în vârstă de patru ani cu o puşcă, în apropiere de Houston, în Texas, în pofida prezenţei a cinci adulţi, incvlusiv a părinţilor lor, în casă.

Aproximativ 40% dintre gospodăriile americane deţin arme de foc, iar o mare parte dintre ele au copii, potrivit Pew Research Center.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇