Un camion a rămas înfipt în Pasajul Unirii. Trafic blocat în centrul Capitalei

Un camion a rămas înfipt în Pasajul Unirii. Trafic blocat în centrul Capitalei

Încă un camion s-a blocat miercuri în Pasajul Unirii, iar circulaţia a fost restricţionată din acest motiv.

Un bărbat, care se deplasa cu autoutilitara pe Bd. I.C. Brătianu, dinspre Str. Colței către Bd. Dimitrie Cantemir, nu a respectat semnificația limitatorului de înălțime și a lovit partea superioară a pasajului. transmite Poliţia Rutieră.

Spre deosebire de tirul de acum două săptămâni care a rupt bariera de înălţime de la intrarea în pasaj, camionul de azi a reușit să intre, însă a rămas blocat la jumătatea pasajului. 

ADVERTISING

Şoferul a încercat să-şi dezumfle roțile, în speranța că va reuși astfel să iasă din pasaj, însă acest lucru nu a fost de mare ajutor. 

Șoferul le-a spus polițiștilor că, din cauza oboselii, nu a văzut semnele de circulație care indică înălțimea maximă admisă în pasaj. 

Brigada Rutieră anunță că șoferul nu a băut.

S-a coborât plafonul cu 15 cm, din rațiuni de siguranță

La solicitarea Spotmedia.ro, șeful de lucrări din partea Primăriei Sectorului 4, Marius Coaje (fostul consilier pe probleme de infrastructură al Gabrielei Firea), a explicat acum două săptămâni că plafonul pasajului a fost coborât.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dar - susține Marius Coaje - această lucrare nu are nicio influența negativă asupra traficului.

„Incidente existau și înainte de consolidare. Dar rămâneau vehiculele blocate în interiorul pasajului. Se desumflau roțile mașinii blocate, iar aceasta era scoasă afară.

Într-adevăr, plafonul pasajului a fost coborât cu 15 centimetri. A fost necesar, ca să intre toate paturile de cabluri, toate corpurile de iluminat și tot ce înseamnă automatizare pentru ventilatoarele montate în pasaj”, a precizat Marius Coaje pentru Spotmedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇