Un barman de la un club din Iași a ucis un client, căruia i-a dat un pumn în figură

Un barman de la un club din Iași a ucis un client, căruia i-a dat un pumn în figură

Un bărbat care lucra ca barman în clubul Underground din Iaşi este anchetat pentru loviri cauzatoare de moarte şi purtare abuzivă după ce, în timpul unui conflict cu un client, i-a dat acestuia un pumn în faţă.

Clientul s-a lovit cu capul de beton şi a murit după trei săptămâni de spitalizare.

Victima avea 33 de ani.

Incidentele violente au avut loc în noaptea de 13 ianuarie, în faţa Clubului Underground, iar săptămâna aceasta victima a murit, procurorii începând urmărirea penală faţă de agresor. 

”Manolache Edward Paul (...) i-a aplicat persoanei vătămate Smoc Vlad o lovitură cu pumnul în zona feţei şi a proiectat-o cu capul pe suprafaţa betonată din faţa uşii de acces, în partea exterioară a clubului, cauzându-i un traumatism cranio-cerebral, cu fractură craniană occipitală, hematom subdural şi contuzie cerebrală, leziuni care au condus la decesul acesteia la data de 04.02.2024”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, miercuri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

ADVERTISING

Procurorii au ridicat şi au vizionat imaginile preluate de camerele de supraveghere din zonă, inclusiv de cele amplasate în interiorul şi exteriorul clubului Underground, au audiat martori şi au cerut necropsie.

În 5 februarie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a dispus reţinerea suspectului şi a formulat propunere de arestare preventivă. Marţi, Tribunalul Iaşi a respins propunerea, dispunând arestarea la domiciliu a barmanului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇