Un bărbat și o femeie au fost reținuți, pentru că au făcut acte sexuale explicite într-o sală de jocuri, în uralele celor prezenți

Un bărbat și o femeie au fost reținuți, pentru că au făcut acte sexuale explicite într-o sală de jocuri, în uralele celor prezenți

Un bărbat şi o femeie, amândoi de 33 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti, după ce s-au dezbrăcat parţial şi au făcut acte sexuale explicite în incinta unei săli de jocuri de noroc din Piteşti. Totul s-a întâmplat în mijlocul localului, în timp ce alte persoane aflate în sala de jocuri râd, ovaţionează şi filmează.

Pentru video puteţi intra AICI

Imaginile care au ajuns la poliţişti au fost filmate la sfârşitul lunii februarie, într-o sală de jocuri din Piteşti. După ce au văzut filmuleţele în care cei doi mimează şi apoi se dezbracă parţial, făcând acte sexuale explicite în mijlocul celor prezenţi în sală, poliţiştii s-au autosesizat. 

ADVERTISING

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale Piteşti i-au identificat pe cei doi protagonişti, fiind vorba despre un bărbat de 33 de ani, din Coloneşti, judeţul Olt, şi o femeie de 33 de ani, din Piteşti.

”La data de 14 martie a.c., după administrarea probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis oficialii IPJ Argeş.

ADVERTISING

Poliţiştii fac în continuare verificări pentru stabilirea răspunderii şi sancţionarea firmei care operează sala de jocuri.

”De asemenea, documente în cauză vor fi comunicate instituţiilor abilitate, în vederea dispunerii măsurilor în consecinţă privind activitatea societăţii în incinta căreia s-a petrecut evenimentul”, a precizat Poliţia.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇