Un bărbat din Mississipi a lăsat 6 morți în urma lui, după un șir inexplicabil de împușcături

Un bărbat din Mississipi a lăsat 6 morți în urma lui, după un șir inexplicabil de împușcături

Şase persoane au murit şi o alta a fost rănită vineri într-o serie de împuşcături în comitatul Tate, din Mississippi, unde un bărbat a deschis focul asupra fostei sale soţii şi, posibil, asupra altor membri ai familiei.

Informațiile au fost transmise de şeriful comitatului, Brad Lance, pentru CNN.

Autorităţile au primit primul apel la 911 în jurul orei locale 11:00, după ce suspectul a intrat în parcarea unui magazin din Arkabutla, un orăşel din nordul statului Mississippi, şi a tras în maşina de lângă el, împuşcându-l mortal pe şofer. O altă persoană aflată în vehicul nu a fost rănită.

Suspectul a intrat apoi în magazin, iar ulterior a plecat, conducând spre casa fostei sale soţii. Aici a ucis-o pe femeie şi l-a lovit fizic pe logodnicul ei, care se afla şi el în locuinţă.

ADVERTISING

Poliţiştii l-au prins pe şofer după ce au găsit vehiculul suspect în faţa unei case despre care autorităţile au stabilit că aparţinea trăgătorului. Pe o alee din spatele casei suspectului, autorităţile au găsit doi bărbaţi care au fost ucişi prin împuşcare. Unul a fost găsit pe alee, iar celălalt se afla într-un vehicul.

Alte două victime au fost găsite împuşcate şi ucise într-o casă învecinată cu locuinţa suspectului. Potrivit şerifului Lance, suspectul ar putea fi rudă cu victimele - un bărbat şi o femeie.

ADVERTISING

Lance a mai spus că o altă persoană a fost rănită în timpul împuşcăturilor. Acea persoană a fost tratată de echipajele de urgenţă şi nu a fost dusă la spital pentru tratament suplimentar.

Poliţiştii l-au prins pe suspect în timp ce încerca să părăsească locul faptei, în apropierea casei sale. În maşină, poliţiştii i-au găsit mai multe pistoale şi o puşcă de vânătoare.

Suspectul şi victimele nu au fost numite încă de autorităţi. De asemenea, nu este clar motivul pe care s-a întâmplat tot acest carnagiu.

ADVERTISING

Biroul FBI din Mississippi colaborează cu forţele de ordine locale în cadrul anchetei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇