Un bărbat din Bistrița și-a incendiat familia: Soția are arsuri pe 90% din corp, dar nu a scăpat nici fiica

Un bărbat din Bistrița și-a incendiat familia: Soția are arsuri pe 90% din corp, dar nu a scăpat nici fiica

Un bărbat de 42 de ani din Nepos, judeţul Bistriţa, şi-a incendiat, luni, familia, în urma unui conflict cu soţia, aruncând cu benzină în locuinţă şi dând foc.

În locuinţă se aflau cei trei copii ai familiei – o fetiţă şi doi băieţi.

Soţia, o femeie de 33 de ani, are arsuri pe 90% din suprafaţa corporală şi a fost intubată, potrivit datelor transmise de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Bistriţa.

Femeia a fost preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din comuna Feldru pentru a fi transportată la Târgu Mureş, de unde va fi preluată de un avion pentru a ajunge la un spital din Bucureşti.

Fiica ei de 9 ani, care a suferit arsuri în zona picioarelor, reprezentând 20% din suprafaţa corpului, va ajunge de asemenea la un spital din Capitală.

La spitalul din Bistriţa urmează să ajungă şi agresorul, care a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţă corporală, respectiv la faţă, la mâna stângă şi la piciorul stâng.

„Din primele verificări rezultă că, pe fondul unui conflict spontan (neînţelegeri cu soţia), un bărbat, de 42 de ani, ar fi aruncat cu benzină în interiorul încăperii unde se aflau soţia şi cei 3 copii, după care ar fi dat foc.

ADVERTISING

Soţia, bărbatul şi unul dintre copiii care se aflau în încăpere au suferit arsuri, fiind investigaţi de către echipajele medicale. La faţa locului a ajuns patrula de la secţia rurală, fiind trimisă şi grupa operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale", a informat IPJ Bistriţa Năsăud.

A fost sesizat Parchetul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, raportat la tentativa la infracţiunea de omor calificat.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇