Un bărbat de 59 de ani a fost externat după 4 luni de comă indusă din cauza COVID

Un bărbat de 59 de ani a fost externat după 4 luni de comă indusă din cauza COVID

După patru luni în comă indusă și peste 200 de zile în spital, un britanic a câștigat lupta cu COVID-19 și a fost externat.

Esse Khanzadeh nu suferea de alte afecțiuni înainte de a se infecta cu SARS-CoV-2, dar virusul aproape că l-a răpus, notează TVNZ.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Nu m-am gândit niciodată că o să mă îmbolnăvesc (de COVID) și în niciun caz că aproape o să mor din cauza asta”, a declarat britanicul.

El a fost internat 7 luni într-un spital din Manchester, dintre care 4 a fost în comă indusă. Restul de trei luni le-a petrecut recuperându-se.

El a fost de curând externat din spital. În vârstă de 59 de ani, când a ieșit din unitatea spitalicească pe propriile lui picioare, bărbatul a fost aplaudat de doctorii și asistentele care i-au fost alături în această luptă grea.

Esse Khanzadeh spune acum că, dacă nu ar fi fost tratat de aceste cadre medicale, cel mai probabil nu ar fi supraviețuit bolii.

Acum, britanicul este acasă, alături de familie.

”E foarte bine să ieși din casă, alături de familie, și să respiri aer curat. Este o ușurare”, a mai punctat el.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

A.D.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!