Un bărbat cu 4 foarfeci și o șurubelniță amenința trecătorii, în apropiere de Ambasada Franței din București

Un bărbat cu 4 foarfeci și o șurubelniță amenința trecătorii, în apropiere de Ambasada Franței din București

Un bărbat care a ameninţat trecătorii, în apropierea Ambasadei Franţei din Bucureşti, a fost imobilizat şi încătuşat de jandarmi.

Bărbatul, care a mai fost în trecut la închisoare, avea la el patru foarfeci şi o şurubelniţă.

A fost transportat la Poliţie şi ulterior la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

”În această după-amiază, în jurul orei 15:45, pe strada Biserica Amzei din Capitală, jandarmii bucureşteni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu la un obiectiv diplomatic au observat un bărbat care ameninţa trecătorii cu un obiect ascuţit. Jandarmii au intervenit imediat, reuşind să-l imobilizeze şi să-l încătuşeze”, a transmis, marţi seară, Jandarmeria Bucureşti.

ADVERTISING

Un trecător a sunat la 112, iar acolo au ajuns în scurt timp două echipaje de Jandarmerie şi Poliţie.

Bărbatul avea la el, printre alte bunuri, patru foarfeci şi o şurubelniţă.

foarfece
Foto: Facebook/Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti

El a fost dus la sediul secţiei de poliţie, iar în urma procedurii de identificare, s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a mai executat, în trecut, pedepse privative de libertate.

”În acest context, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală privind săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, în conformitate cu prevederile art. 371 Cod Penal, şi a fost solicitată o ambulanţă care a transportat persoana în cauză la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri specifice.

ADVERTISING

Atragem atenţia asupra acestei situaţii şi reamintim tuturor cetăţenilor faptul că, în această situaţie, nu trebuie să rămână nepăsători, ci este absolut necesar să solicite urgent sprijinul autorităţilor, prin apel la 112”, au subliniat reprezentanţii Jandarmeriei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇