Un bărbat din Capitală a amenințat că se aruncă de la etaj. Traficul a fost dat peste cap câteva ore, într-o zonă intens circulată

Un bărbat din Capitală a amenințat că se aruncă de la etaj. Traficul a fost dat peste cap câteva ore, într-o zonă intens circulată

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a amenințat, miercuri, că va sări de la etajul 5 al unui bloc de pe Calea Dorobanților, din București.

La fața locului au ajuns echipaje de la Poliție şi reprezentanţii ISU. Incidentul a avut loc la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare cu Calea Dorobanţi, unde traficul a fost afectat de intervenţie.

Bărbatul stătea dezbrăcat pe pervazul ferestrei apartamentului și striga că va sări în gol. Furios, el a aruncat pe geam cu scaune și ghivece. Negociatorii au folosit o autospecială cu scară pentru a se apropia de el şi a-l convinge să nu sară.

ADVERTISING

Potrivit TVR, revendicările bărbatului nu sunt clare. Din primele informații reiese că în apartament se afla și o femeie, iar bărbatul a fost deranjat de comportamentul acesteia.

Negociatorii i-au oferit o sticlă cu apă, iar bărbatul s-a calmat. El s-a retras de pe pervaz și a început să colaboreze cu echipa de intervenție care l-a preluat pentru a-l transporta la Spitalul Obregia. Bărbatul va fi ținut sub supraveghere câteva zile de medici la spital și i se va prescrie un tratament.

Traficul rutier a fost îngreunat pe Calea Dorobanți, până la intersecția cu Ștefan cel Mare, timp de câteva ore.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Amintim că marţi o mamă s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje din Timişoara, împreună cu cei doi copii ai săi, de 3 şi 6 ani. Tot în Timiş, un preot şi soţia lui s-au spânzurat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇