Un bărbat a fost prins în flagrant când lua 9.000 de euro, ca să intervină pe lângă conducerea Companiei Aeroporturi Bucureşti

Un bărbat a fost prins în flagrant când lua 9.000 de euro, ca să intervină pe lângă conducerea Companiei Aeroporturi Bucureşti

Un bărbat a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după ce ar fi cerut de la administratorul unei firme peste 21.000 de euro pentru a interveni pe lângă conducerea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

El ar fi promis că, după intervenția sa, plăţile ce trebuiau încasate de firmă vor fi făcute înainte de scadenţă şi fără întârzieri, a informat, joi, DNA.

Mai exact, în decembrie 2021, bărbatul ar fi pretins de la administratorul unei societăţi comerciale un comision cuprins între 7 şi 15% (aproximativ 107.047 lei - echivalentul a 21.625 de euro) din suma pe care societatea o avea de încasat de la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti SA.

ADVERTISING

Inculpatul a dat asigurări că are influenţă asupra conducerii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti SA și poate interveni pentru ca plăţile să fie făcute înainte de scadenţă şi fără întârzieri.

"Miercuri, inculpatul a primit o parte din suma pretinsă, respectiv 9.000 de euro, împrejurare în care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante", precizează anchetatorii.

Joi, bărbatul este prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇