Un bărbat s-a aruncat de la etajul 20 al Intercontinentalului

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 20 al Intercontinentalului

Un bărbat a murit după ce a căzut, luni dimineață, de la etajul 20 al hotelului Intercontinental din Capitală.

La fața locului au ajuns de urgență polițiștii, inclusiv cei de la Serviciul Omoruri, pentru a investiga cazul, potrivit Antena3.

”În această dimineaţă, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în zona adiacentă unei unităţi hoteliere din sectorul 1 se află decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălţime”, anunţă autorităţile.

Inițial s-a anunțat că victima are în jur de 35-40 de ani, dar după investigații s-a aflat că este vorba de un tânăr de 21 de ani. La etajul 20 au fost găsite un telefon mobil, o sticlă cu alcool și un bilet de adio.

ADVERTISING

Bărbatul a lăsat în urmă un bilet de adio în care spune că-și pune capăt vieții pentru că nu își mai poate accepta condiția.

"M-am născut într-o familie săracă, nu mai vreau să trăiesc, urăsc viaţa, sunt prea sărac. Nu aţi avut grijă de mine, un copil nu se creşte cu câţiva lei pe lună. Urăsc familia în care m-am născut.

Mă simt marginalizat şi neînţeles din cauza problemelor pe care le am şi nu mă înţelege nimeni. Mama a venit în ţară şi mi-a dat puţini bani", este un fragment din mesajul de adio lăsat de tânăr.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇