Un băiat de trei ani a murit împușcat după un atac armat la petrecerea de ziua sa

Un copil în vârstă de trei ani a murit după ce a fost împușcat, la petrecerea de ziua sa, în Florida.

Elijah LaFrance a fost ucis de gloanţe rătăcite, sâmbătă, la sfârşitul petrecerii, la periferia Miami, după ce bărbaţi ”înarmaţi cu arme semiautomate şi o puşcă” au deschis focul asupra casei, în timp ce părinţii copilului şi alţi membri ai familiei ”făceau curăţenie în grădină”, a precizat Poliţia.

Copilul ”a fost transportat la spital, unde a murit din cauza rănilor”.

În acest caz se oferă și recompensă în schimbul unor informaţii care să conducă la arestarea suspecţilor. Aceasta este de 15.000 de dolari.

ADVERTISING

Elijah, care urma să împlinească patru ani în câteva zile, îşi sărbătorea ziua împreună cu alt copil, potrivit rudelor acestuia.

În înregistrările video de la petrecere, copiii apar distrându-se în piscină, în mijlocul unor baloane colorate. Și o femeie în vârstă de 21 de ani a fost rănită de rafalele armelor de foc.

Agenţii s-au dus la faţa locului după lansarea unei alerte prin sistemul ShotSpotter - o tehnologie care permite detectarea focurilor de armă, instalată în aproape 100 de oraşe americane. Poliţia a găsit peste 60 de cartuşe la faţa locului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Sunt cu adevărat devastat, sunt sfâşiat”, a declarat Alfredo Ramirez III, şeful poliţiei comitatului Miami-Dade, care a promis să-i găsească pe autorii crimei.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇