Un avion TAROM cu destinația București s-a întors din drum după ce a lovit o pasăre

Un avion TAROM cu destinația București s-a întors din drum după ce a lovit o pasăre

Un avion TAROM care urma să zboare pe ruta Paris – București, vineri, a revenit pe Aeroportul Charles de Gaulle imediat după decolare, pentru că a lovit o pasăre.

Cursa respectivă a fost anulată, anunță compania într-un comunicat.

„Compania TAROM informeză că aeronava de tip Boeing 737-800NG, care urma să opereze cursa Paris – București, de astăzi, 24 Mai 2024, a avut o coliziune cu o pasăre în timpul procedurii de decolare.

Avionul a aterizat în condiţii de maximă siguranţă pe Aeroportul Charles de Gaulle, procedura de debarcare a pasagerilor decurgând normal.

ADVERTISING

În conjunctura procedurilor necesare de verificare, testare şi remediere tehnică cauzate în urma impactului, TAROM a luat decizia anulării cursei ROT 384 Paris-Bucureşti. 

În prezent, pasagerilor li se asigură asistenţă la sol conform Regulamentului EC 261/2004, aceștia urmând să fie cazați la hotel și rerutaţi în decursul zilei de mâine (sâmbătă - n.red.)”, se arată în comunicatul citat.

Potrivit BoardingPass.ro, avionul TAROM în cauză a avut o problemă tehnică la unul dintre motoare, cauzată de impactul cu pasărea.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇