Un avion a aterizat la Cluj-Napoca cu un incendiu la trenul de aterizare (Video)

Un avion a aterizat la Cluj-Napoca cu un incendiu la trenul de aterizare (Video)

Un avion al companiei Fly Egypt care venea de la Hurghada a aterizat, vineri seară, pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, având un incendiu la trenul de aterizare. La bord se aflau 113 pasageri, ei fiind evacuaţi.

Directorul Aeroportului din Cluj-Napoca, David Ciceo, a precizat că mai multe curse aeriene vor avea întârzieri, de aproximativ două ore.

"Cei 113 pasageri au fost evacuaţi în siguranţă. Nu sunt victime, durează aproximativ două ore până redeschidem traficul. Aeronava încă este pe pistă”, a declarat directorul aeroportului din Cluj-Napoca, David Ciceo, într-o intervenţie telefonică la Digi 24. 

ADVERTISING

Conform acestuia, planul roşu de urgenţă a fost activat, însă serviciul de pompieri al aeroportului a reuşit să stingă incendiul înainte.  

El a explicat că nu sunt zboruri anulate, dar sunt întârzieri.   "Probabil, vor fi întârzieri de aproximativ două ore. Avem 6 zboruri care urmează să decoleze, probabil vor fi întârzieri de aproximativ două ore", a arătat Ciceo.

Avionul era programat să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 19.15, însă potrivit informaţiilor postate pe site-ul aeroportului a aterizat la 19.35. 

ADVERTISING

Pasagerii au fost evacuaţi cu ajutorul scărilor.

David Ciceo a mai declarat, la Antena 3, că toate cele patru cauciucuri de la trenul de aterizare din spate s-au spart.

El a menţionat că o posibilă cauză ar putea fi viteza prea mare la aterizare, însă verificările vor fi făcute de specialişti care vor ajunge în cursul nopţii la Cluj-Napoca.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇