Un autocar plin de copii a ars ca o torță, la Moldova Nouă (Video)

Un autocar plin de copii a ars ca o torță, la Moldova Nouă (Video)

Un autocar cu 30 de copii care mergeau, marţi dimineaţă, spre școală a luat foc în trafic şi a ars ca o torţă, în oraşul Moldova Nouă, din judeţul Caraş-Severin.

Şoferul a observat că vehiculul a luat foc în partea din spate şi a evacuat rapid copiii, în aşa fel încât nimeni nu a fost rănit, transmite Antena3.

Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins rapid şi întreg autocarul a ars ca o torţă. E cod galben de vânt în Caraş Severin.

Pompierii au reuşit cu greu să stăvilească incendiul.

”În această dimineaţă, pompierii cărăşeni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocar care transporta elevi, în localitatea Moldova Nouă. Până la sosirea pompierilor, din interiorul autocarului s-au autoevacuat, în siguranţă, aproximativ 30 de elevi”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

ADVERTISING

Presa locală scrie că focul ar fi izbucnit din cauza unei defecţiuni tehnice.

„Circulație rutieră închisă pe DN 57 la Moldova Nouă (CS). Un autobuz a luat foc din cauza unei defecțiuni tehnice. Nu sunt victime. Se estimează reluarea circulaţiei normale în jurul orei 9:30”, a transmis DRPD Timişoara.

”Din primele cercetări s-a stabilit că, la intersecţia străzilor Constantin Daicoviciu şi Nicolae Titulescu din Moldova Nouă, ar fi izbucnit un incendiu la compartimentul motor al unui autobuz care transporta elevi pe direcţia Berzasca - Moldova Nouă. Toţi cei 30 de elevi au coborât din autobuz fără a exista victime omeneşti”, adaugă IPJ Caraş, citat de News.ro.

ADVERTISING

Din verificări s-a stabilit că autobuzul avea inspecţia tehnică periodică valabilă.

În acest caz, cercetările continuă pentru distrugere din culpă.

Un autobuz în care se aflau 30 de copii a fost cuprins de flăcări, la Moldova Nouă

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇