Incendiu de proporții la o fabrică de mobilă din Caraș-Severin: intervin pompieri din două județe (Video)

Incendiu de proporții la o fabrică de mobilă din Caraș-Severin: intervin pompieri din două județe (Video)

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marți la o fabrică de mobilă din județul Caraș-Severin. Flăcările s-au extins pe o suprafață de peste 2.000 de metri pătrați. La fața locului intervin pompieri din județele Caraș-Severin și Timiș.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bocșa, au plecat inițial în misiune pentru a lichida flăcările care au cuprins mai multe materiale din lemn la o fabrică de mobilă din Bocșa.

ADVERTISING

Focul s-a extins rapid.

„Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată, la mai multe focare, cu dezvoltare și propagare rapidă, pe mai multe direcții, pe o suprafață de peste 2.000 mp. Flăcările, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate și de vântul puternic, s-au propagat la trei hale situate în apropierea focarului, precum și la un uscător.

Foc la fabrica de mobila de la Bocsa

Acțiunea de stingere este îngreunată de materialele combustibile depozitate, ce au favorizat dezvoltarea, pe timpul arderii, a unor temperaturi înalte şi degajări mari de fum”, au anunțat reprezentanții ISU Caraș-Severin.

ADVERTISING

Misiunea continuă pe parcursul dimineții. Incendiul nu a provocat victime, au precizat pompierii.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇