Un alpinist utilitar a fost la un pas de moarte din cauza unei pensionare UPDATE

Un alpinist utilitar a fost la un pas de moarte din cauza unei pensionare <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Un alpinist utilitar care lucra la un imobil din Galați a fost la un pas de moarte, după ce o femeie a deschis geamul și a tras de corzile cu care era prins bărbatul.

Alpinistul, de 50 de ani, a coborât în rapel de pe acoperiș, după ce și-a montat toate corzile. Ajuns în dreptul etajului 11, el nu și-a mai putut continua misiunea, informează Viața Liberă.

”În momentul în care alpinistul utilitar aproape că ajunsese în dreptul etajului 11, un proprietar de la etajul al optulea a prins cu mâna cele două corzi, le-a tras în casă și a început să tragă de ele cu bestialitate. În acest mod, alpinistul utilitar a fost dezechilibrat pe spate, a fost răsucit, bruscat, fiind în imposibilitatea de a urca sau coborî.

ADVERTISING

Toate persoanele aflate în acel moment pe terasă, cel puțin cinci bărbați, printre care președintele blocului, administratorul și clientul care a solicitat evaluarea, au țipat la persoana de la etajul al optulea să dea drumul că omoară un om. Persoana nu a dat drumul niciun moment la corzile alpinistului, care, cu ultimele forțe, a reușit să tragă una din corzile cu care era legat. A reușit să acționeze dispozitivul de coborâre ca să intre de urgență în prima fereastră deschisă a blocului”, a declarat Silviu Mădălin Bălan, unul dintre colegii alpinistului, martor la cele întâmplate.

ADVERTISING

Ulterior, alpinistul a sunat la 112, solicitând intervenția Poliției. Un echipaj a sosit și a constatat că proprietarul de la etajul 8 e o femeie de 71 de ani.

Femeia a declarat că a recurs la acest gest pentru că era nemulțumită de lucrarea ce urma să fie făcută de alpinistul utilitar.

„Aceasta a precizat că ar fi recurs la un astfel de gest pe motiv că nu ar fi fost mulțumită de activitatea pe care o efectua apelantul în calitate de alpinist utilitar în dreptul geamurilor de la locuința sa”, a transmis IPJ Galați.

ADVERTISING

Inițial, femeia a fost sancționată contravențional cu avertisment scris.

După ce cazul întâmplat vineri a apărut în presa locală de luni, abia marți, polițiștii „au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, urmând a fi efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇