Ucrainenii nu se tem de ruși. Imagini impresionante cu sute de oameni care încearcă să oprească înaintarea armatei inamice (Video)

Ucrainenii nu se tem de ruși. Imagini impresionante cu sute de oameni care încearcă să oprească înaintarea armatei inamice (Video)

Ucrainenii își apără țara de invazia rușilor cu orice preț. Imagini impresionante cu sute de oameni, din diverse orașe, care au blocat drumurile pentru ca trupele lui Putin să nu poată înainta, au apărut pe Twitter.

În orașul Starobilsk, din regiunea Lugansk, oamenii s-au așezat în fața vehiculele rușilor și nu le lasă să treacă.

Urmărește LIVE TEXT desfășurarea evenimentelor din cea de-a 7-a zi de război în Ucraina

Și în Enerhodar, muncitori și localnici au blocat un drum de acces la o centrală nucleară ucraineană din apropierea orașului, pentru a nu permite trupelor ruse să intre în oraș.

ADVERTISING

În imagini se vede că sunt oameni simpli, neînarmați. Unii dintre ei au în mână steagul Ucrainei.

Au fost aduse și camioane de gunoi pentru a bloca șoseaua.

Primarul din Konotop spune că rușii au dat un ultimatum: fie oamenii predau orașul, fie îl vor distruge complet. Însă oamenii nu vor să părăsească orașul, dar nici să cadă pe mâna rușilor.

Este a 7-a zi de război în Ucraina, iar rușii bombardează neîncetat numeroase orașe. Au distrus locuințele oamenilor, spitale, școli și grădinițe.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Organizația Națiunilor Unite spune că cel puțin 136 de civili au fost uciși de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina. Printre ei s-ar număra și 13 copii.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇