Tudor Chirilă semnalează o nouă problemă în Sectorul 1. Clotilde Armand i-a dat replica și a răspuns la mai multe comentarii

Tudor Chirilă semnalează o nouă problemă în Sectorul 1. Clotilde Armand i-a dat replica și a răspuns la mai multe comentarii

Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, prezintă pe contul său de Facebook cazul unei mașini avariate, care nu a fost ridicată până acum din Sectorul 1.

El povestește că a contactat și poliția, dar nu s-a rezolvat nimic. În plus, polițiștii locali știu de „problemă”, dar nu au platformă ca să și ridice mașina.

„Să prezentăm un caz: pe strada Hagi Ghiță la intrarea dinspre Bulevardul Ion Mihalache în sectorul 1 este abandonată de azi noapte pe carosabil o mașină avariată, probabil accident. Mașina nu pare nedeplasabilă. Am sunat la secția 4 de poliție și un domn amabil mi-a spus că nu e de competența lor. Am întrebat de Politia Locala Sector 1 și domnul mi-a răspuns că nu au platformă că se "știe de problemă" și m-a sfătuit să sun la poliția rutieră.

ADVERTISING

O să sun și la poliția rutieră, dar teamă mi-e că am să aflu că "se știe", dar "nu e de competența noastră". E clar că suntem o țară de manageri, delegăm responsabilități. L-am întrebat pe domnul dacă pot considera că e ok să las o mașină pe mijlocul drumului dacă nu e nicio consecință. Sigur că asta presupune că sunt needucat și mitocan. Dar oare ne putem baza doar pe educație ca să respectăm un minim de reguli?”, a scris solistul pe rețeaua socială.

În postare, Chirilă a etichetat-o și pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

ADVERTISING

Edilul i-a și răspuns. Armand a lăsat un comentariu la postare în care afirmă că a semnalat problema la Poliția Locală și promite că o va rezolva:

comm-clotilde
Foto: Captură Facebook/ Tudor Chirilă

Să prezentăm un caz: pe strada Hagi Ghiță la intrarea dinspre Bulevardul Ion Mihalache în sectorul 1 este abandonată de...

Publicată de Tudor Chirilă pe Duminică, 25 iulie 2021

Răspunsuri pentru cetățeni

La postare, mai mulți internauți au semnalat diverse probleme din Sectorul 1, iar Clotilde Armand a răspuns la mai multe comentarii.

De exemplu, un cetățean a vrut să știe dacă vor fi construite parcări în zonă. Primarul a răspuns afirmativ:

comm-2-1

O altă persoană a spus că nici „mașinile de pe trotuar nu sunt de competența nimănui”, nefiind ridicate nici acestea.

ADVERTISING

Clotilde Armand a explicat că a adoptat acum o săptămână o hotărâre de Consiliu local prin care toate mașinile din Sectorul 1 parcate ilegal vor fi ridicate, însă abia din 1 octombrie.

comm-3-1

Totodată, edilul a promis unui cetățean că va dispărea gunoiul de pe străzile din Sectorul 1 în perioada următoare și că, în curând, va anunța proiectul pentru Piața Amzei.

comm-4

Armand i-a mai explicat unui internaut că deja au început să fie colectate deșeurile:

comm-6

Răspunzând unui alt cetățean, ea a arătat că a reorganizat Poliția Locală:

comm-5

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇