Trump spune că apariția sa în Home Alone 2 a adus succesul filmului (Video)

Trump spune că apariția sa în Home Alone 2 a adus succesul filmului (Video)

Donald Trump neagă că a făcut presiuni asupra regizorului comediei „Home Alone 2: Lost in New York” pentru a primi o scurtă apariție într-o scenă cu eroul principal, Kevin. El susține că producătorii l-au implorat să apară în film.

Fostul președinte al Statelor Unite a avut o scurtă apariție în filmul din 1992, într-o scenă filmată la Plaza Hotel, pe care îl deținea la acea vreme. Trump susține că nu-și dorea așa ceva, dar producătorii s-au rugat de el să apară în acest film și a acceptat, relatează BBC.

ADVERTISING

"Eram foarte ocupat și nu-mi doream să fac asta. Au fost foarte drăguți, dar mai presus de toate, insistenți", a scris, miercuri, politicianul american pe rețeaua sa de socializare, Truth Social.

"Am acceptat, iar restul e istorie! Acel rol cameo a decolat ca o rachetă, iar filmul a fost un mare succes și încă este, mai ales în perioada de Crăciun. Lumea mă sună de fiecare dată când este transmis", a mai scris Trump.

"Dacă s-au simțit presați sau nu mă doreau (producătorii, n.r.), de ce m-au băgat și m-au ținut (în film, n.r.) timp de peste 30 de ani? Pentru că eram și sunt în continuare foarte bun pentru film, de asta!", a adăugat el.

Replica fostului președinte american survine după ce o afirmație făcută de Chris Columbus în 2020, într-un interviu pentru Business Insider, a fost readusă în centrul atenției pe rețelele de socializare în perioada Crăciunului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Regizorul a spus atunci că Trump își dorea să apară în film și a pus o condiție clară: dacă producătorii pot filma în Plaza Hotel doar dacă îi oferă o apariție. "Am plătit factura, dar el a spus 'singurul mod în care puteți să folosiți Plaza este să apar în film'. Așa că am acceptat să-l băgăm în film", a declarat Columbus.

Acesta a mai spus că lumea a aplaudat când Trump a apărut în micul rol la proiecții și că apariția lui a prins la public, dar a subliniat că omul de afaceri și-a făcut loc prin presiuni în această producție.

ADVERTISING

În "Home Alone 2", simpaticul protagonist Kevin McCallister - interpretat de Macaulay Culkin - folosește cardul de credit al tatălui său pentru a face o rezervare la Plaza Hotel, iar acolo Trump îi arată unde este recepția.

Donald Trump a avut zeci de apariții cameo în seriale de televiziune și filme, printre care "Sex and the City", "Zoolander", "Wall Street: Money Never Sleeps" and "Two Weeks Notice".

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇