Trump și-a închis blogul, după mai puțin de-o lună, dar pregătește altceva: ”Rămâneți pe recepție!”

Trump și-a închis blogul, după mai puțin de-o lună, dar pregătește altceva: ”Rămâneți pe recepție!”

Fostul președinte SUA Donald Trump și-a închis blogul după doar 29 de zile.

Trump lansase acest instrument după ce marile platforme de social-media i-au blocat conturile, în urma postărilor în care fie incita la violențe, fiind considerat vinovatul moral al asaltului de la Capitoliu din 6 ianuarie anul acesta, fie continua să insiste, fără dovezi, că au fost fraudate alegerile pe care le-a pierdut.

Un purtător de cuvânt al biroului fostului președinte, Jason Miller, a confirmat, pentru CNBC, ca blogul a fost închis și a precizat că nu vor fi reluate postările pe el.

ADVERTISING

Ulterior, pe Twitter, Miller a fost întrebat dacă această mutare înseamnă că Trump își va deschide cont pe vreo altă platformă socială. Purtătorul de cuvânt a răspuns afirmativ: ”Da, chiar se va întâmpla asta. Rămâneți pe recepție!”.

Rămâne de văzut care va fi această platformă, pentru că Trump și-a prezentat, la momentul lansării, și acest blog drept ”o platformă de comunicare”.

La momentul în care a fost interzis pe marile platforme, la începutul anului, Trump avea zeci de milioane de urmăritori pe Twitter și milioane pe Facebook. Se pare că aceștia nu l-au urmat și pe blog.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇