Trei elevi s-au dus beţi la şcoală şi profesorii au chemat Poliţia. Iată momentul când un băiat a fost pus la pământ şi încătuşat (Video)

Trei elevi s-au dus beţi la şcoală şi profesorii au chemat Poliţia. Iată momentul când un băiat a fost pus la pământ şi încătuşat (Video)

Trei băieţi de 14 ani ar fi mers băuţi la şcoală şi, pentru că făceau scandal, profesorii au cerut ajutorul poliţiştilor. La sosirea acestora, un elev a continuat să facă scandal, fiind pus la pământ şi încătuşat. Momentul a fost filmat, iar Poliţia a deschis o anchetă pentru a cerceta intervenţia.

Potrivit Bihon.ro, cei trei băieţi ar fi mers băuţi la şcoala din Hidişelu de Jos (judeţul Bihor) în cursul zilei de luni.  

Profesorii au cerut ajutorul unui poliţist aflat în zonă şi, pentru că acesta nu a făcut faţă, a mai fost chemat un agent.  

”Poliţistul a intervenit în sala de clasă în care se aflau cei trei elevi, doi dintre ei s-au supus recomandărilor poliţistului de a aştepta în curtea şcolii pentru a fi conduşi acasă, însă cel de-al treilea a continuat comportamentul turbulent, proferând injurii, alergând între sălile de clasă şi provocând în rândul elevilor indignare şi un sentiment de insecuritate.

Poliţistul a solicitat în sprijin un coleg de la acelaşi post de poliţie, însă, pentru că elevul nu se supunea indicaţiilor poliţiştilor, în momentul în care a manifestat agresivitate faţă de un alt elev, pe care l-a îmbrâncit, aruncându-i pe jos ghiozdanul şi alte obiecte personale, poliţiştii l-au încătuşat şi l-au condus la postul de poliţie din Hidişelu de Jos, unde a continuat tulburarea ordinii şi liniştii publice şi proferarea de înjurii”, a relatat comisar-şef IPJ Bihor, Alina Fărcuţa.

Momentul imobilizării a fost înregistrat, iar acum IPJ Bihor a deschis o anchetă pentru a stabili dacă intervenţia la faţa locului a fost potrivită.  

Va rog sa priviti cum sunt tratati copii minori romi la scoala de catre scoala si sefu de post Mihai Lucaciu!!Sunt mai...

Publicată de Lucreitia Hendre pe MarÅ£i, 27 septembrie 2022

Între timp, adolescentul a fost amendat cu 1.000 de lei.  


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇