Trei copii au căzut în lacul înghețat pe care se plimbau cu bicicleta - UPDATE

Trei copii au căzut în lacul înghețat pe care se plimbau cu bicicleta - UPDATE

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat sâmbătă, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că 3 copii care se aflau pe raza unui lac înghețat din localitatea Dumbrăvița au căzut în apă, după ce gheața s-a spart sub ei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara, pompieri și scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, precum și echipaje SMURD.

Din primele cercetări reiese că 4 copii, toți în vârstă de 14 ani, se aflau cu bicicletele pe suprafața înghețată a unui lac din localitatea Dumbrăvița, iar ca urmare a ruperii gheții, 3 dintre aceștia au căzut în lac.

ADVERTISING

În continuare, doi dintre cei trei copii au reușit să iasă din lac, pentru cel de-al treilea fiind desfășurate activități specifice de căutare.

UPDATE 18:30 - Băiatul a fost găsit de scafandri și transportat la spital, după efectuarea manevrelor de resuscitare, anunță IPJ Brașov.

Dintre cei doi copii care au reușit să iasă din lac, unul a fost consultat la fața locului de către cadrele medicale, iar cel de-al doilea a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇