Trafic de coșmar în Capitală, din cauza ceremoniei MApN pentru retragerea din Afganistan (Foto&Video)

Trafic de coșmar în Capitală, din cauza ceremoniei MApN pentru retragerea din Afganistan (Foto&Video)

Miercuri dimineața, traficul a fost restricționat în Piața Arcul de Triumf din București, din cauza unei ceremonii militare.

Ceremonia s-a desfășurat în contextul încheierii misiunii NATO Resolute Support din Afganistan.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Așadar, traficul a fost restricționat pe mai multe străzi, iar cetățenii au avut de suferit, pentru că au petrecut și mai mult timp în mijloacele de transport în comun în drum spre muncă. Și asta chiar la ora de vârf a dimineții!

În plus, Primăria Capitalei nu a dat nicio informare oficială care să anunțe schimbările, iar Brigada Rutieră a dat un comunicat în acest sens acum 5 zile, deci în 16 iulie!

Prin urmare, vestea nu a prea ajuns la cetățeni, așa că mersul la serviciu a fost mai anevoios în această dimineață.

O problemă a fost și faptul că pe rutele ocolitoare indicate de Brigada Rutieră se desfășoară lucrări… Așa că nu doar tramvaiele au circulat pe linia dedicată lor, ci și mașinile!

Un cititor SpotMedia.ro care a călătorit cu tramvaiul ne-a transmis la redacție imagini din care reiese clar haosul din trafic de pe Bulevardul Mărăști, pe sensul de dus spre Crângași:

În ultima poză din galerie se vede clar coloana de mașini care s-a format în direcția opusă. Iată și imagini video:

De menționat este că traficul va fi restricționat în zonă până la ora 16:00, conform Brigăzii Rutiere.

Captură Brigada Rutieră
  Rute ocolitoare recomandate:
  • Șos. Bucureşti-Ploieşti – Piaţa Presei Libere – Piaţa Montreal – Bd. Mărăşti – Bd. Mareşal Averescu – Bd. I Mihalache - Piața Victoriei;
  • Șos. Bucureşti-Ploieşti – Piaţa Presei Libere – Piaţa Montreal – Bd. Mărăşti – Bd. Mareşal Averescu – Str. Turda – Podul Grant;
  • Piaţa Victoriei – Bd. Aviatorilor – Bd. Nicolae  Caramfil – Bd. Aerogării – DN1;
  • Șos. Stefan cel Mare – Str. Barbu Văcărescu – Bd. Aerogării – D.N.1.

Iată și articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!