Tătaru are informaţii noi despre starea de sănătate a medicului erou de la Piatra Neamț

Tătaru are informaţii noi despre starea de sănătate a medicului erou de la Piatra Neamț

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a oferit, luni, noi detalii despre starea de sănătate a medicului Cătălin Denciu care a suferit numeroase arsuri în timp ce încerca să-i salveze pe pacienții din secția ATI a Spitalului Judeţean Neamţ cuprinsă de flăcări.

A ajuns ieri (duminica- n.red.) la 12. S-au efectuat proceduri de dializa, s-a efectuat reechilibrarea, tratamentul pentru arsuri. Este stabil în acest moment. Critice sunt cele trei zile pe care le avem în arsuri – 3 zile, 3 săptămâni, 3 luni.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Este o procedură și un protocol în arsuri. Așteptăm evaluări în fiecare zi. Ţinem legătura. Seara la ora 18 avem informări pe care le fac corpul medical de acolo„, a declarat ministrul Tătaru.

El a precizat că medicul a fost supus unei intervenții la Spitalul Floreasca din București, duminică dimineața, când a ajuns de la Piatra Neamț.

Primele intervenții le-a suferit la Floreasca ieri, când a aterizat. S-a făcut și o nouă evaluare. La Piatra Neamț erau evaluări de 40% pe suprafața corporală de gradul I,II,III și IV, evaluarea de la Floreasca arăta 70-75% arsuri de gradul II şi III„, a punctat Tătaru.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖