Sute de tineri au stat la coadă la un fast food din Capitală pentru un burger gratuit UPDATE Administratorul localului a fost amendat

Sute de tineri au stat la coadă la un fast food din Capitală pentru un burger gratuit <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Administratorul localului a fost amendat

Sute de tineri au stat, luni, la coadă la un fast food din Capitală pentru a beneficia de o promoție. Fast foodul a anunțat că oferă câte un burger gratuit.

Realitatea PLUS a transmis că au intervenit jandarmii, pentru că tinerii nu respectau distanțarea socială.

Mai mult, conform reporterului de la fața locului, unii nici nu ar fi purtat masca de protecție.

UPDATE Administratorul localului din Sectorul 1 care oferea mâncare gratuit a fost amendat cu 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, relatează Agerpres.

ADVERTISING

"Referitor la faptul că mai multe persoane nu respectă distanţarea în apropierea unui restaurant din Sectorul 1 care oferea mâncare gratuit, poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie au procedat la dispersarea persoanelor prezente şi transmiterea de mesaje acustice în care erau făcute recomandări de păstrare a distanţei.

Administratorul respectivului local a fost condus la subunitatea de poliţie, unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020. ", informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, luni.

ADVERTISING

Promoția fast food-ului ar fi fost promovată printr-un eveniment pe Facebook, iar cei care distribuiau informația se încadrau pentru promoția cu burgerul gratuit.

Fast food-ul se află la Piața Romana, iar coada se întindea pe Bd. Dacia.

Coada de sute de persoane (acum o ora avea jumatate de kilometru) la burgeri gratis, in Bucuresti. Ce vreau sa intreb: se dau si cartofi prajiti?Multumesc, Cristian Laurentiu pentru imagini.

Posted by Lucian Mindruta on Monday, February 1, 2021

Citește articolele zilei pe Spotmedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇