Spare, autobiografia prințului Harry, este cea mai rapid vândută carte de non-ficțiune din istorie

Spare, autobiografia prințului Harry, este cea mai rapid vândută carte de non-ficțiune din istorie

Volumul de memorii al prinţului Harry, intitulat Spare (Rezerva), este cartea de non-ficţiune cea mai rapid vândută vreodată, a anunţat marţi Sky News citând editorul, care a precizat că a înregistrat până acum vânzări de 400.000 de exemplare din ediţiile hardcover, ebook şi audio.

Sky News citează editura Penguin Random House care a declarat că volumul de memorii al ducelui de Sussex „a depăşit chiar şi aşteptările noastre cele mai optimiste”, adăugând că singurele cărţi care s-au vândut mai mult în prima zi a lansării lor au fost romanele din seria Harry Potter.

ADVERTISING

Controversata autobiografie a prinţului Harry, a cărei ediţie în limba spaniolă a fost pusă din greşeală în vânzare mai devreme decât fusese planificat, a fost lansată în mod oficial marţi, numeroşi cititori aşteptând la coadă pentru a achiziţiona un exemplar din ediţia hardcover a volumului de memorii al ducelui de Sussex.

Cartea a atras atenţia în întreaga lume datorită dezvăluirilor sale privind acuzaţiile lansate de prinţul Harry la adresa tatălui său, regele Charles al III-lea, mamei sale vitrege, Camilla, şi fratelui său mai mare, prinţul William.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇