Sindicatul Europol reclamă că polițiștilor le este impusă o normă de amenzi: Aceste acțiuni de intimidare au scopul de a ne obliga să aplicăm sancțiuni populației

Sindicatul Europol reclamă că polițiștilor le este impusă o normă de amenzi: Aceste acțiuni de intimidare au scopul de a ne obliga să aplicăm sancțiuni populației

Sindicatul Europol reclamă că polițiștilor le este impusă o normă de amenzi, aceștia fiind obligați să raporteze zilnic, până la ora 23:00, numărul de contravenții aplicate.

”ATENȚIE! Normă de amenzi impusă polițiștilor. Am intrat în posesia unui document emis de la nivelul Poliției Române care dă startul „vânătorii de amenzi”. Polițiștilor li se impune să raporteze zilnic, până la ora 23:00, numărul de contravenții aplicate, defalcat, amenzi/avertismente”, scriu reprezentanții Sindicatului Europol pe Facebook.

ADVERTISING

Aceștia spun că este pentru prima dată când se induce în subconștientul polițiștilor că numărul de amenzi aplicate este un "indicator" de performanță.

”Este pentru prima dată când există un asemenea interes vădit din partea MAI pentru amenzile aplicate de polițiști. Și este tot pentru prima dată când se induce în subconștientul polițiștilor că numărul de amenzi aplicate este un "indicator" de performanță”, afirmă Europol.

Sindicatul condamnă această acțiune și precizează că, în situația unor presiuni din partea șefilor, va interveni prompt.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Condamnăm ferm aceste acțiuni de intimidare la adresa polițiștilor care au scopul de a-i obliga să aplice amenzi populației. Ne punem speranța că polițiștii nu vor accepta această "normă" iar în situația unor presiuni din parte șefilor, vom interveni prompt!”, conchide Sindicatul Europol.

ATENȚIE!Normă de amenzi impusă polițiștilor Am intrat în posesia unui document emis de la nivelul Poliției Române care...

Posted by Sindicatul Europol on Wednesday, February 24, 2021

I.O.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇