Sindicatul Europol: A rămas un singur polițist neinfectat la Serviciul Rutier Timiș

Sindicatul Europol: A rămas un singur polițist neinfectat la Serviciul Rutier Timiș

Un singur polițist a scăpat de infectarea cu coronavirus la Serviciul Rutier Timiș, dezvăluie sindicatul Europol.

”A rămas 1 singur polițist neinfectat la Serviciul Rutier Timiș.

Deși, pentru ministrul Vela, polițiștii nu sunt 'în prima linie] se pare că și noul virus îndrăznește să îl contrazică întrucât, la nivelul I.P.J. Timiș, în urma testării polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus un număr de aproximativ 19 polițiști”, se arată într-o postare pe Facebook a Europol.

ADVERTISING

Povestea unui polițist cu COVID-19, lăsat în agonie de DSP București. Sunt 1.000 de polițiști infectați în țară

Polițiștii bolnavi care aveau simptome de coronavirus au fost internați, iar cei asimptomatici izolați.

Contacții agenților de poliție au intrat în autoizolare la domiciliu, potrivit sursei citate. Persoanele respective și-au făcut testul pentru SARs-CoV-2, iar acum așteaptă rezultatele.

Un polițist dezvăluie cum au fost trimiși în misiune jandarmi cu simptome evidente de coronavirus, ulterior boala s-a confirmat

ADVERTISING

Au fost chemați polițiști din concediu

În urma acestei situații, șefii s-au văzut nevoiți să cheme angajații din concediu pentru a asigura funcționarea normală.

”Ca urmare a rezultatelor obținute la testarea COVID-19, șefii I.P.J. Timiș au fost nevoiți să cheme polițiști din concediu sau din libere pentru a putea asigura măcar evenimentele rutiere, întrucât mare parte polițiștilor erau din cadrul Serviciului Rutier.

Sindicatul Europol: Polițiștii sunt expuși inutil infectarii cu Covid-19 la frontieră. Solicităm ministrului Marcel Vela să intervină de îndată!

ADVERTISING

Le dorim tuturor polițiștilor confirmați însănătoșire grabnică, multă sănătate familiilor lor și dorim să tragem un semnal de alarmă pentru ministrul Vela și îi transmitem: 'Deși tu nu știi, Noi suntem în prima linie!'”, conchide postarea.

Citește și un interviu acordat SpotMedia.ro de președintele sindicatului polițiștilor Europol, Cosmin Andreica - Urmează răzbunarea lui Emi Pian? Politicienii își cumpără voturi cu bani de la clanurile de interlopi. Cu complicitatea poliției - Interviu cu președintele sindicatului polițiștilor Europol


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇