Sibiu: Polițistul lovit de mașină în timp ce dirija traficul a murit

Sibiu: Polițistul lovit de mașină în timp ce dirija traficul a murit

Polițistul lovit de o mașină în timp ce dirija circulația pe drumul dintre Sibiu și Cisnădie a murit la spital.

„Din păcate, bărbatul de 38 de ani, adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în urma unui accident produs în data de 13 februarie, în Cisnădie, a decedat în cursul nopții de 26 spre 27 februarie.

Pacientul a prezentat o agravare a stării generale care deja era critică, în urma acesteia au survenit două stopuri cardiace care au răspuns la manevrele de resuscitare, însă la al treilea stop cardiac nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, pronunțându-se decesul”, a declarat Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pentru Mediafax.

ADVERTISING

Amintim că este vorba despre un poliţist local din Cisnădie, care a fost transportat în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de o maşină condusă de un cetăţean străin care a virat brusc. Echipajul de Poliţie Locală sprijinea poliţiştii rutieri în dirijarea circulaţiei, într-o zonă cu risc de inundaţie.

Accidentul s-a produs pe DJ 106C, în zona Staţiei de Pompare Apă Cisnădie.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cisnădie spre Sibiu, un bărbat în vârstă 55 de ani, cetăţean străin, din cauze care urmează a se stabili, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a virat brusc stânga şi a lovit un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Cisnădie care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundaţie pe carosabil, zonă totodată balizată şi semnalizată corespunzător. Autoturismul s-a oprit în afara părţii carosabile, pe partea stângă a sensului de mers”, a transmis la data respectivă IPJ Sibiu.

ADVERTISING

Potrivit ISU Sibiu, bărbatul a fost intubat şi transportat de urgenţă la UPU Sibiu.

A fost operat de către medicii neurochirurgi şi a rămas internat la Terapie Intensivă, în stare foarte gravă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇