Un pastor din Arad și-a violat trei fiice timp de ani întregi. Una a rămas gravidă la 14 ani, alta a vrut să se sinucidă: "Ne amenința cu cuțitul, ne lovea cu pumnii"

Un pastor din Arad și-a violat trei fiice timp de ani întregi. Una a rămas gravidă la 14 ani, alta a vrut să se sinucidă: "Ne amenința cu cuțitul, ne lovea cu pumnii"

Un bărbat de 48 de ani din judeţul Arad a fost arestat preventiv, fiind acuzat că, timp de mulţi ani, şi-a violat fiicele minore, pe care le bătea şi le izola de lume.

”Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007 – 2023, în repetate rânduri, a întreţinut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu.

ADVERTISING

Instanţa a decis ca Nonu-Iosif Lăcătuş să fie arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Adevărul scrie că e vorba despre o familie care trăia izolată de lume, în localitatea arădeană Arăneag.  

Soţii Lăcătuş au 10 copii, care nu prea mergeau la școală şi nu aveau voie să își facă prieteni.

Culmea este că tatăl violator se pretindea pastor neoprotestant.

La 14 ani, fiica cea mare a rămas însărcinată cu el. A povestit procurorilor că era bătută de multe ori până leșina. Nu putea spune nimic, deoarece era amenințată. Până la urmă, copilul a fost avortat.

ADVERTISING

„Lua ranga să ne dea în cap, ne amenința cu cuțitul, ne lovea cu pumnii, cu picioarele. Totul se întâmpla o dată la trei zile sau uneori la două”, spune fata.

Fiica cea mare a reușit să scape de tată când s-a căsătorit, însă nu a știut că și surorile ei pățesc la fel.

Recent, una dintre fiicele mai mici care a rămas acasă a încercat să se sinucidă. Atunci toate au povestit la poliţie ce au păţit.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇