Sibiu: 3 morți, după ce un TIR căruia i-a explodat o roată a lovit o mașină și a aruncat-o pe șine UPDATE

Sibiu: 3 morți, după ce un TIR căruia i-a explodat o roată a lovit o mașină și a aruncat-o pe șine <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

În urma unei explozii la o roată, un TIR a lovit o mașină, care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei morți.

Polițiștii rutieri, polițiștii de la transporturi și echipele medicale intervin pe Centura Sibiului, în județul Sibiu, pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului.

„Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

ADVERTISING

Echipajele medicale sosite la fața locului au găsit două victime în autoturism, din păcate ele fiind decedate. A treia victimă, șoferul autocamionului este și el decedat.

La volanul TIR-ului se afla un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în Tilișca (județul Sibiu). El se deplasa pe direcția Făgăraș-Sibiu. Autoturismul circula în sens opus și era condus de un bărbat de 38 de ani, domiciliat în județul Covasna. Împreună cu acesta în autoturism se afla un bărbat, în vârstă de 42 de ani, tot din județul Covasna.

ADVERTISING

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este temporar oprit, pe secția de circulație Brașov – Sibiu, între stațiile Porumbacu și Avrig. Circulația feroviară se va relua după finalizarea cercetărilor efectuate de organele abilitate și eliberarea gabaritului. În prezent este afectată circulația unui tren de călători, R 2514, care staționează în stația Avrig, așteptând redeschiderea circulației.

UPDATE: După trei ore de la producerea accidentului, s-au reluat traficul rutier și feroviar. Încă se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului. Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a transmis că traficul feroviar a fost reluat între stațiile Porumbacu și Avrig (linie simplă). Trei trenuri de călători (R 2514, R 2103 și IR 1622) au staționat temporar în stațiile adiacente.

ADVERTISING

În continuare, polițiștii rutieri fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇