Sean Penn i-a dăruit trofeul Oscar lui Zelenski (Video)

Sean Penn i-a dăruit trofeul Oscar lui Zelenski (Video)

Actorul și regizorul american Sean Penn i-a făcut o surpriză președintelui ucrainean, în timpul unei vizite la Kiev.

Momentul a fost surprins într-o înregistrare video postată pe contul de Telegram al președintelui Ucrainei, relatează BBC.

"Nu, Sean, te rog, e al tău", i-a spus surprins Zelenski, fost actor și el, lui Penn, după ce acesta i-a oferit Oscarul.

"Ba da. Te rog! Este al tău. E doar ceva simbolic. Dar dacă știu că este aici, la tine, atunci mă voi simți mai bine și mai puternic ca să lupt", a insistat starul american.

ADVERTISING

Zelenski a promis că îi va înapoia trofeul după ce Ucraina va câștiga războiul. "Când veți câștiga, să mi-l aduci înapoi, în Malibu. Mă voi simți mai bine știind că o parte din mine este aici", i-a răspuns Penn.

Președintele ucrainean l-a decorat pe Sean Penn cu Ordinul de Merit, apoi cei doi s-au plimbat în Piața Constituției din Kiev, unde Zelenski i-a arătat actorului o placă cu numele acestuia, aflată lângă cele ale liderilor din toată lumea care au ajutat Ucraina.

Cunoscut pentru filmele sale, dar și pentru activismul politic, actorul american în vârstă de 62 de ani s-a aflat în Ucraina și în martie, când a filmat un documentar despre război.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Atât Penn, cât și Ben Stiller, un alt actor american care s-a întâlnit la Kiev cu Volodimir Zelenski, au fost puși de autoritățile de la Moscova pe lista persoanelor care au interdicție de intrare în Rusia.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇