Scandal într-un restaurant din Sectorul 1. Un bărbat a fost împușcat cu un glonț de cauciuc UPDATE Suspectul s-a predat

Scandal într-un restaurant din Sectorul 1. Un bărbat a fost împușcat cu un glonț de cauciuc <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Suspectul s-a predat

O persoană a fost lovită de un proiectil de cauciuc, sâmbătă dimineața, la un restaurant din Capitală. Polițiștii fac cercetări, după ce victima, precum și o altă persoană, de asemenea lovită, au ajuns la spital.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată sâmbătă dimineața, prin apel la 112, de către reprezentanții unui spital din Capitală, că la camera de gardă s-au prezentat doi bărbați răniți.

Polițiști din cadrul Secției 2 au stabilit că cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, într-un restaurant din Sectorul 1.

ADVERTISING

„S-a stabilit ca una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc. Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri”, spun reprezentanții Poliției Capitalei.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-au produs vătămările.

Potrivit publicației Constanța 100%, bărbatul împușcat cu un glonț de cauciuc în față ar fi Nuredin Beinur, un controversat om de afaceri din Mangalia, pe care procurorii l-au acuzat anterior de șantaj, din cauză că ar fi perceput taxe de protecție de la alți antreprenori.

ADVERTISING

Beinur ar fi participat la o petrecere de nuntă și acolo ar fi izbucnit scandalul în timpul căruia a fost agresat.

UPDATE: Bărbatul suspectat că a tras cu un proiectil de cauciuc într-un restaurant din București s-a predat Poliției și a fost audiat. Potrivit polițiștilor, suspectul s-a prezentat la sediul unei subunități de poliție și, după ce a fost audiat, a fost reținut. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armele și munițiilor și uz de armă fără drept.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇