Scandal cu cuțite între două familii din Dolj: Șase persoane au ajuns la spital

Scandal cu cuțite între două familii din Dolj: Șase persoane au ajuns la spital

Un scandal între două familii din comuna Unirea, judeţul Dolj, a avut loc duminică seara, zece persoane fiind implicate. În urma conflictului, şase persoane au ajuns la spital.

Poliţia Judeţeană Dolj a transmis, printr-un comunicat de presă, că duminică seara, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Calafat au fost sesizaţi că, în comuna Unirea, are loc o altercaţie între mai multe persoane.

“În urma evenimentului, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, o parte din acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict între membrii a două familii din localitate, în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente şi tăietoare. De asemenea, o parte din persoanele implicate în altercaţie ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei celeilalte familii”, a transmis IPJ Dolj. 

ADVERTISING

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru a lămuri împrejurările în care a avut loc conflictul, fiind întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.  

La scandal ar fi participat zece persoane, iar şase au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇