România nu recunoaște alegerile organizate de Rusia în Crimeea anexată

România nu recunoaște alegerile organizate de Rusia în Crimeea anexată

Ministerul Afacerilor Externe nu recunoaşte legitimitatea alegerilor organizate în Crimeea pentru Duma de Stat a Federaţiei Ruse şi regretă organizarea scrutinului în regiunea transnistreană a Republicii Moldova.

Ministerul Afacerilor Externe nu recunoaşte legitimitatea alegerilor pentru Duma de Stat a Federaţiei Ruse organizate în Crimeea, la 19 septembrie 2021. Ministerul Afacerilor Externe reafirmă sprijinul pentru suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei şi reaminteşte că România nu recunoaşte anexarea ilegală a Republicii Autonome Crimeea şi a oraşului Sevastopol de către Federaţia Rusă”, transmite ministerul într-un comunicat.

ADVERTISING

De asemenea, MAE notează cu regret că Federaţia Rusă a deschis secţii de votare în regiunea transnistreană a Republicii Moldova, în pofida poziţiei clare, contrare, a autorităţilor constituţionale de la Chişinău, fapt ce contravine suveranităţii şi integrităţii teritoriale a Republicii Moldova.

Cum încearcă Navalnîi să-l învingă pe Putin din închisoare prin strategia votului inteligent la alegerile din Rusia

WSJ: Ce tertipuri folosește Puterea pentru a câștiga alegerile parlamentare din Rusia - Pe liste sunt candidați „dublură”

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇