Robert Negoiță acuză mâini criminale care pun o substanță suspectă la rădăcina copacilor UPDATE Ups! Era îngrășământ (Video)

Robert Negoiță acuză mâini criminale care pun o substanță suspectă la rădăcina copacilor <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Ups! Era îngrășământ (Video)

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat miercuri de dimineaţă că a făcut plângeri la poliţie privind o soluţie suspectă pusă la rădăcina copacilor de pe strada Nicolae Teclu. Edilul a făcut acuzaţii privitoare la „ticăloşi” şi „mâini criminale”, înainte de a trimite o mostră pentru a fi analizată la laborator.

„Am primit un telefon că aici, pe Nicolae Teclu, unde am plantat acest aliniament de copaci (…), un om rău sau mai mulţi oameni răi, ticăloşi, au pus soluţie la rădăcina copacilor (…). Am luat mostră să ducem la laborator.

ADVERTISING

Am făcut plângeri la poliţie, (…) suspectăm că mâini criminale nu au altă treabă decât să distrugă munca noastră, să facă rău copacilor.

Am văzut în oraş neobişnuit de mulţi copaci, copaci mari, copaci sănătoşi. Peste noapte, adică acum, în primăvară, constatăm că au murit. Specialiştii ne spun că este ceva în neregulă", a spus Robert Negoiţă, într-un clip video postat pe Facebook.

Atenție, update în comentarii.

Publicată de Robert Negoita pe Marţi, 16 mai 2023

UPDATE Ulterior, acelaşi primar a ieşit să anunţe că substanţa mult hulită era... îngrăşământ pus de administratorii unei firme cu sediul în zonă.

ADVERTISING

"De această dată, se pare că nu am avut motive de îngrijorare: după verificări şi discuţii cu cei din zonă s-a lămurit despre ce substanţă este vorba. Pe scurt, administratorii unei firme ce are sediul acolo au dat cu un îngrăşământ, ni l-au arătat, iar Poliţia a verificat şi se confirmă ceea ce au spus, deci nu este vorba de o substanţă nocivă.

Cu toate acestea, chiar dacă apreciem implicarea şi grija şi bunele intenţii, fiindcă au fost numeroase cazuri în care unii indivizi au otrăvit sau tăiat copacii de pe domeniul public, facem apel la cei care vor să ajute să nu acţioneze fără a ne anunţa sau cere voie să se implice", a precizat Robert Negoiţă tot pe Facebook.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇