Rezultatele ultimei extrageri a Loteriei Vaccinării. A fost acordat și marele premiu de un milion de lei

Rezultatele ultimei extrageri a Loteriei Vaccinării. A fost acordat și marele premiu de un milion de lei

Vineri, în ultima zi a lui 2021, au fost organizate ultimele extrageri pentru Loteria de Vaccinare, fiind acordat și marele premiu de 1.000.000 de lei.

Iată rezultatele:

  • Marele premiu de 1 milion de lei a fost câștigat de numărul 1.235.704.
  • Premiul de 500.000 de lei a fost câștigat de numărul 1.819.676.
  • Premiul lunar de 300.000 de lei a fost câștigat de numărul 3.151.259.
  • Premiul săptămânal de 100.000 de lei a fost câștigat de numărul 3.418.617.
  • Cele 80 de premii de câte 10.000 de lei sunt câștigate de cei cu numerele de la 3.418.618 până la 3.418.697 inclusiv.
ADVERTISING

Astfel s-a terminat loteria organizată de statul român, ale cărei reguli au fost contestate de specialiștii în jocuri de noroc.

“Este o loterie care nu corespunde standardelor internaționale și niciunei loterii adevărate. O loterie înseamnă șanse egale pentru toți participanții. Ar trebui ca toți cei vaccinați să participe la toate extragerile. În momentul în care ți se ia acest drept înseamnă că nu este o loterie corectă”, explica, în octombrie, Sorin Constantinescu, expert în domeniul jocurilor de noroc și fost consilier pe acest domeniu în Guvernul Orban.

ADVERTISING

Pe lângă faptul că nu sunt oferite șanse egale tuturor participanților, o altă situație aberantă la această ”loterie” a fost că era extras un singur număr, pentru premiul de 100.000 de lei, iar celelalte 80 de premii de 10.000 de lei oferite de asemenea săptămânal au fost acordate următoarelor 80 de persoane înregistrate consecutiv pe platformă.

“Este o prostie și o lene. De lene ca să nu facă extragere pentru fiecare premiu, s-au gândit ei la o regulă să scape de munca asta a extragerii. Este o chestie de lene și de neprofesionalism, iar asta denotă cel mai bine ce fel de oameni se ocupă de partea de loterii și jocuri de noroc la Loteria Română. Asta reflectă cel mai bine situația în sine.

ADVERTISING

Este o bătaie de joc la adresa celor vaccinați. Cineva și-a bătut joc de ei. În plus, dacă e o familie numeroasă și toți se înscriu repede, sunt în ordine și toți vor lua premii. De la bunic până la cățel și purcel, toți 10 din familie vor lua premii, că sunt în ordine. E o bătaie de joc la adresa tuturor cetățenilor care s-au vaccinat”, a mai spus la acel moment Sorin Constantinescu.

Citește și: Loteria Vaccinării - invenție americană, treabă românească


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇