Reprezentantul permanent al Finlandei la UE a interpretat ''Ciobănaş cu trei sute de oi'' şi a urat ''La mulţi ani, România!'' (Video)

Reprezentantul permanent al Finlandei la UE a interpretat ''Ciobănaş cu trei sute de oi'' şi a urat ''La mulţi ani, România!'' (Video)

Reprezentantul permanent al Finlandei pe lângă Uniunea Europeană, ambasador Marja Rislakki (foto), a interpretat melodia „Ciobănaş cu trei sute de oi” şi a urat „La mulţi ani, România!” într-un mesaj transmis marţi, cu ocazia Zilei Naţionale, publicat pe pagina de Facebook Romania in EU / România în UE.

Cel mai bun lucru la sărbătoarea noastră sunt prietenii noştri! Un dar extrem de încântător primit de la reprezentanta permanentă din cadrul Reprezentanţei Permanente a Finlandei la UE, ambasador Marja Rislakki, cu ocazia #RONationalDay, care cu siguranţă va ajunge la inima oricărui român: Ciobănaş cu 300 de oi”, se arată în mesajul publicat marţi.

ADVERTISING

The best thing about our celebration are our friends! A most heart-warming gift received from the Permanent...

Posted by Romania in EU / România în UE on Tuesday, December 1, 2020

''O performanţă de excepţie a colegei mele, ambasadoarea Finlandei la UE, şi a soţului său! Multumesc Marja şi Pekka!”, a scris ambasadorul Luminiţa Odobescu, Reprezentantul Permanent al României pe lângă Uniunea Europeană.

Klaus Iohannis, elogiu pentru personalul medical la festivitatea de 1 Decembrie din București: Ei sunt eroii acestui an!

ADVERTISING

Într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Naţionale a României, Luminiţa Odobescu a amintit, "devotamentul, dârzenia şi încrederea în destinul României" al celor care "au făcut posibil acest moment unic" din istoria ţării.

"A o sărbători înseamnă, în primul rând, a aduce un omagiu celor care au făcut posibil acest moment unic în istoria noastră, prin devotamentul, dârzenia şi încrederea lor în destinul României. Şi înseamnă, totodată, propria noastră promisiune făcută viitorului, speranţei, fără de care nicio împlinire nu ar fi posibilă", a transmis Reprezentantul Permanent al României pe lângă Uniunea Europeană.

ADVERTISING

Pay attention to the sound of music if you happen to travel by metro in Brussels today. On #RONationalDay, famous tunes...

Posted by Romania in EU / România în UE on Tuesday, December 1, 2020

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇